• Persoonlijk advies
  • Scherpe prijzen
  • Eigen servicedienst
  • Compleet assortiment
  • Tevreden klanten

Onderhoud & Reparatie van uw caravanRegelmatig onderhoud aan of controle van uw caravan is van groot belang. Niet alleen voor uw veiligheid en dat van uw medeweggebruikers, maar ook voor de levensduur van uw caravan. Met name de vitale onderdelen, zoals remmen, assen, verlichting en chassis verdienen extra aandacht. Ook de binnenzijde wordt grondig gecontroleerd. Zo worden o.a. de kachel, de koelkast en de ringverwarming nagekeken en schoongemaakt.

Wij onderhouden en repareren alle merken en typen caravans. Wij zijn een onafhankelijk reparatiestation en werken alleen met originele onderdelen. Ons Technocenter beschikt over de meest geavanceerde gereedschappen en analyseapparatuur, zoals een computergestuurde remmentestbank en weegbrug.

Tweejaarlijkse onderhoudsbeurt

De tweejaarlijkse onderhoudsbeurt die wij voor u kunnen uitvoeren, vindt plaats aan de hand van een uitgebreide checklist. Bij deze grondige inspectie van alle onderdelen worden de bestaande wettelijke eisen als norm gehanteerd. Als na controle blijkt dat uw caravan in goede staat verkeert of als eventuele gebreken zijn verholpen, ontvangt u van ons een BOVAG- of FOCWA onderhoudsrapport en de daarbij behorende keuringssticker.

Periodieke Aanhangwagen en Caravan Keuringen

Als PACK-keuringsstation voeren wij ook deze keuring uit. Een jaarlijkse of periodieke onderhoudsbeurt van uw caravan, zorgt ervoor dat de kans op pech of een technisch mankement beperkt blijft. Bij een PACK wordt de caravan onderzocht op alle rijveiligheidsaspecten, zoals banden, remmen, verlichting, gas, electra, koppeling, e.d.

Deze keuring is handig bij aankoop van een caravan of als u geen onderhoudsbeurt wenst, maar wel de staat van de caravan op papier wilt hebben. Als na de keuring blijkt dat alles in orde is, of als de eventuele gebreken zijn verholpen, wordt de caravan voorzien van een speciale PACK-sticker.

Klik hier voor de BOVAG-onderhoudsbeurt checklist
 
Bij Imanse kunt u veilig en gemakkelijk betalen via iDeal