• Persoonlijk advies
  • Scherpe prijzen
  • Eigen servicedienst
  • Compleet assortiment
  • Tevreden klanten

Onderhoud & Reparatie van uw caravanRegelmatig onderhoud aan of controle van uw caravan is van groot belang. Niet alleen voor uw veiligheid en dat van uw medeweggebruikers, maar ook voor de levensduur van uw caravan. Met name de vitale onderdelen, zoals remmen, assen, verlichting en chassis verdienen extra aandacht. Ook de binnenzijde wordt grondig gecontroleerd. Zo worden o.a. de kachel, de koelkast en de ringverwarming nagekeken en schoongemaakt.

Wij onderhouden en repareren alle merken en typen caravans. Wij zijn een onafhankelijk reparatiestation en werken alleen met originele onderdelen. Ons Technocenter beschikt over de meest geavanceerde gereedschappen en analyseapparatuur, zoals een computergestuurde remmentestbank en weegbrug.

Tweejaarlijkse onderhoudsbeurt

De tweejaarlijkse onderhoudsbeurt die wij voor u kunnen uitvoeren, vindt plaats aan de hand van een uitgebreide checklist. Bij deze grondige inspectie van alle onderdelen worden de bestaande wettelijke eisen als norm gehanteerd. Als na controle blijkt dat uw caravan in goede staat verkeert of als eventuele gebreken zijn verholpen, ontvangt u van ons een BOVAG onderhoudsrapport en de daarbij behorende keuringssticker.

Klik hier voor een gedetailleerde omschrijving van de inhoud van een Bovag keuring.
Bij Imanse kunt u veilig en gemakkelijk betalen via iDeal