• BOVAG Gecertificeerd
  • Verkoop, verhuur & onderhoud
  • Vakkundig en persoonlijk advies
  • Uw winkelwagen is leeg
menu
Prijs
Geremd
Gewicht
Lengte
Breedte
Hoogte

Kippers

Bij Imanse Aanhangwagens & Caravans in Aalsmeer kunt u terecht voor verschillende merken en soorten kippers. Wij zijn officeel dealer van de meest gerenommeerde merken. Samen kunnen wij bespreken welke Kipper het beste bij u past.

Heeft u vragen of wilt u advies over kippers of een passende offerte? Mail ons hier of bel ons op 0297 - 26 64 84. Wij staan voor u klaar!

Kippers
27 artikelen


Ontdek de veelzijdigheid van een kipper

Een kipper, ook wel bekend als kipperaanhanger of kiepaanhanger, biedt een oplossing voor efficiënt transport van diverse materialen. Met zijn kantelbare laadbak maakt een kipper het eenvoudig om materialen zoals zand, grind en bouwafval te vervoeren en te lossen. Of u nu achterwaarts manoeuvreert met een achterwaartse kipper, extra flexibiliteit wilt met een 3-zijdige kipper, of gemak zoekt met een handmatige of elektrische kipper, er is altijd een model dat aan uw eisen voldoet.

 

Koop jouw ideale kipper bij ons

Bij het kopen van een kipper is het belangrijk om te kijken naar uw specifieke transportbehoeften. Wilt u een kipper voor incidenteel gebruik of juist voor intensief dagelijks gebruik? Overweeg ook de laadcapaciteit, afmetingen en extra functies zoals een oprijplaat of huif. Ons ervaren team staat klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste kipper die perfect past bij uw werkzaamheden.
 

Ontdek verschillende soorten kippers

Bij Imanse begrijpen we de diversiteit van transportuitdagingen. Daarom bieden wij een uitgebreid assortiment kippers met hun eigen kenmerken en voordelen. Een achterwaartse kipper is handig voor het lossen van materialen achteruit, terwijl een 3-zijdige kipper extra flexibiliteit biedt door zijn kantelbare zijwanden. Voor meer controle kunt u kiezen tussen een handmatige kipper, waarbij je zelf de kantelfunctie bedient, of een elektrische kipper met een geautomatiseerd kantelsysteem.

 

Imanse, uw partner in kippers

Bij Imanse vindt u een uitgebreid assortiment aan kippers die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Of u nu een achterwaartse kipper, 3-zijdige kipper, handmatige kipper of elektrische kipper zoekt, wij hebben het perfecte model voor u. Ontdek ons assortiment en investeer in een betrouwbare kipper die uw transporttaken moeiteloos aankan.