• BOVAG Gecertificeerd
  • Verkoop, verhuur & onderhoud
  • Vakkundig en persoonlijk advies
  • Uw winkelwagen is leeg
menu
Prijs
Geremd
Gewicht
Lengte
Breedte
Hoogte

Bakwagens

Bij Imanse Aanhangwagens & Caravans kunt u terecht voor houten en aluminium bakwagens in verschillende maten. Een bakwagen is een open aanhangwagen waarvan de wielen zich naast de laadvloer bevinden. Dit type aanhangwagen is op verschillende manieren te gebruiken.

De bakwagen is de meest verkochte aanhangwagen, of het voor de particulier is die zijn huisafval er meer vervoerd of de robuuste bakwagen voor de professional. Voor elke wens is er een bakwagen van klein tot groot, van enkel as tot tandem as.

Wij hebben verschillende type bakwagens in ons assortiment. Neem gerust contact met ons op of kom langs in onze showroom en dan bespreken we de mogelijkheden!

Bakwagens
51 artikelen

Het gemak van een bakwagen

Een bakwagen is een aanhangwagen met een laadbak die direct boven het chassis is gemonteerd. Deze voertuigen worden veel gebruikt in verschillende sectoren voor het efficiënt vervoeren van goederen en materialen. Bakwagens zijn ontworpen met verschillende configuraties, afmetingen en laadcapaciteiten om te voldoen aan uiteenlopende transportbehoeften. 

 

Bakwagen kopen

Wie regelmatig goederen moet vervoeren, kan overwegen om een bakwagen aan te schaffen. Bij het kopen van een bakwagen zijn er verschillende factoren om rekening mee te houden, zoals de grootte van de laadvloer, het laadvermogen en de configuratie van de bakwagen. Voorbeelden van bakwagens zijn open bakwagens met enkel as voor lichtere ladingen of bakwagens met tandem as voor zwaardere vracht. 

 

Bakwagen met laadklep

Voor het efficiënt laden en lossen van goederen is een bakwagen met laadklep een handige optie. Een laadklep vergemakkelijkt het laden en lossen van zware of omvangrijke goederen door ze direct vanaf de grond naar de laadvloer van de bakwagen te tillen. Dit vermindert de fysieke belasting voor de chauffeur en maakt het proces van laden en lossen sneller en veiliger. Bakwagens met laadklep zijn vooral nuttig voor distributie in stedelijke gebieden en leveringen aan locaties zonder laadinfrastructuur.

 

Imanse aanhangwagens, uw alles-in-één adres voor bakwagens

Wanneer u overweegt om een bakwagen te kopen is het belangrijk om de juiste keuze te maken op basis van uw specifieke transportbehoeften en budget. Bakwagens zijn veelzijdige voertuigen die een essentiële rol spelen in verschillende aspecten van transport en logistiek. Bij Imanse vindt u merken als Anssems en Henra en kunt u vertrouwen op hoogwaardige bakwagens die voldoen aan de eisen van betrouwbaarheid, duurzaamheid en prestaties.