• BOVAG Gecertificeerd
  • Verkoop, verhuur & onderhoud
  • Vakkundig en persoonlijk advies
  • Uw winkelwagen is leeg
menu
Prijs
Geremd
Verlaagd
Gewicht
Lengte
Breedte
Hoogte

Plateauwagens

Bij Imanse Aanhangwagens & Caravans in Aalsmeer kunt u terecht voor verschillende soorten plateauwagens. Een plateauwagen lijkt veel op een bakwagen qua uiterlijk. Het verschil is dat bij een bakwagen de wielen naast de bak zitten en bij een plateauwagen zitten de wielen onder de bak. Dit komt ten goede aan de buitenwerkse breedte van de wagen en het laad- en werkgemak van de laadbak. Plateauwagens zijn te gebruiken voor het vervoeren van zwaardere goederen. Wij hebben verschillende type plateauwagens in ons assortiment.

Plateauwagens
247 artikelen

 

Wat is een plateauwagen?

Een plateauwagen is een veelzijdige aanhanger die gebruikt wordt voor het vervoer van diverse goederen. Met een vlakke laadvloer en zijwanden biedt een plateauwagen een eenvoudige en efficiënte manier om zware ladingen te transporteren, zoals bouwmaterialen, machines, tuinbenodigdheden en meer.

 

Kopen van een plateauwagen

Bij het kopen van een plateauwagen zijn er verschillende merken om uit te kiezen, zoals Anssems, Brian James, Henra, Hulco en Humbaur. Deze merken bieden een breed scala aan plateauwagens van verschillende groottes, laadvermogens en functies. Of u nu een kleine aanhanger voor incidenteel gebruik nodig hebt of een robuuste wagen voor dagelijks zwaar werk, er is altijd een geschikte optie beschikbaar voor uw behoeften.

 

Gesloten plateauwagens

Een gesloten plateauwagen, ook wel bekend als een gesloten aanhangwagen, biedt extra bescherming en beveiliging voor uw lading. Merken zoals Henra, Hulco en Humbaur bieden hoogwaardige gesloten plateauwagens met stevige zijwanden en een afsluitbaar achterdeel, ideaal voor het veilig vervoeren van waardevolle of gevoelige goederen. Met een gesloten plateauwagen heeft u gemoedsrust, wetende dat uw lading veilig en beschermd is tijdens het transport.

 

Geremde plateauwagens

Bij Imanse zijn geremde plateauwagens verkrijgbaar met zowel één als twee assen. Deze wagens bieden extra veiligheid en controle tijdens het vervoer van zware ladingen. Met een geïntegreerd remsysteem kunnen klanten vertrouwen op een stabiele en betrouwbare transportoplossing, ongeacht de lading of de rijomstandigheden. Met keuzemogelijkheden in assen biedt Imanse aanpassingsmogelijkheden voor diverse transportbehoeften.

Heeft u vragen over plateauwagens in het algemeen, over ons assortiment of een specifieke vraag neem dan even contact op met onze verkoop afdeling. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 0297-266484, via mail kunt u ons bereiken op verkoop@imanse.nl.