• BOVAG Gecertificeerd
  • Verkoop, verhuur & onderhoud
  • Vakkundig en persoonlijk advies
  • Uw winkelwagen is leeg
menu
Merken
Prijs
Geremd
Verlaagd
Gewicht
Lengte
Breedte
Hoogte
Een gesloten plateau wagen heeft alle voordelen van de gesloten bakwagens gecombineerd met de voordelen van de plateauwagen.

Bij Imanse vindt u meer dan 20 gesloten plateauwagens in ons assortiment. Kwaliteit staat hierbij voorop. Vandaar dat de gesloten plateauwagens van Henra bij ons de boventoen voeren. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op of kom langs in onze showroom. Wij adviseren en helpen u graag met het kiezen van de gesloten plateauwagen die voldoet aan u wensen en behoeften.
Gesloten plateauwagens
25 artikelen

Ontdek de kenmerken van een gesloten plateauwagen

Een gesloten plateauwagen is een type aanhangwagen met een platte laadvloer en een volledig gesloten opbouw. Deze opbouw biedt bescherming tegen weersinvloeden en diefstal, waardoor het ideaal is voor het vervoer van goederen die moeten worden afgeschermd van externe elementen. Gesloten plateauwagens zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en configuraties, waardoor ze geschikt zijn voor diverse transportbehoeften.

 

Een gesloten plateauwagen kopen

Bij het kopen van een gesloten plateauwagen zijn er verschillende factoren om te overwegen. Denk aan de gewenste grootte, laadvermogen en extra functies zoals zijdeuren, een laadklep of interne bevestigingspunten. Het is belangrijk om een kwalitatief hoogwaardige trailer te kiezen die past bij jouw transportbehoeften en budget. Door zorgvuldig onderzoek te doen en advies in te winnen bij experts, kunt u de  ideale gesloten plateauwagen vinden voor uw doeleinden.

 

Wat zijn de voordelen van een gesloten plateauwagen?

Een gesloten plateauwagen biedt diverse voordelen ten opzichte van open trailers. Ten eerste biedt de gesloten opbouw bescherming tegen weersinvloeden zoals regen, wind en zon, waardoor uw lading veilig en droog blijft tijdens het transport. Daarnaast biedt de gesloten opbouw ook bescherming tegen diefstal en vandalisme, wat vooral belangrijk is bij het vervoeren van waardevolle goederen. Bovendien zitten de wielen bij een gesloten plateauwagen onder de laadbak. Handig bij diverse werkzaamheden en het limiteert ook de breedte van de aanhangwagen. Last, but not least biedt de gesloten opbouw een professionele uitstraling en kan het dienen als een mobiel reclamebord voor uw bedrijf.
 

Ontdek de kwaliteit van Henra gesloten plateauwagens

Henra staat bekend om zijn hoogwaardige plateauwagens die voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid. Bij Imanse aanhangwagens in Aalsmeer vindt u een ruim assortiment 2-as en 3-as gesloten plateawagens en opties bieden Henra plateauwagens de perfecte oplossing voor diverse transportbehoeften. Of je nu op zoek bent naar een kleine en wendbare trailer of een ruimere trailer met extra functies, Henra heeft voor elke klant een geschikte oplossing. Met aandacht voor detail en hoogwaardige materialen zijn Henra plateauwagens een uitstekende keuze voor zowel particulier als professioneel gebruik.