• BOVAG Gecertificeerd
  • Verkoop, verhuur & onderhoud
  • Vakkundig en persoonlijk advies
  • Uw winkelwagen is leeg
menu
Prijs
Geremd
Verlaagd
Gewicht
Lengte
Breedte
Hoogte

Gesloten bakwagens

Bij Imanse Aanhangwagens & Caravans in Aalsmeer kunt u terecht voor verschillende soorten gesloten bakwagens. Een gesloten bakwagen is een wagen met een dichte opbouw. Dit type aanhangwagen is standaard voorzien van deuren aan de achterzijde. De gesloten bakwagen biedt een uitkomst als mobiele werkplaats of is makkelijk om u spullen droog te vervoeren. Uw gesloten bakwagen kan geld voor u opleveren als rijdend reclamebord. We kunnen u diverse merken aanbieden met de daarbij behorende types.

Wij hebben verschillende type gesloten bakwagens in ons assortiment. Neem gerust contact met ons op of kom langs in onze showroom en dan bespreken we de mogelijkheden!

Gesloten bakwagens
97 artikelen

Waaraan herkent u een gesloten bakwagen? 

Een gesloten bakwagen is een aanhanger met een volledig gesloten en afsluitbare laadruimte. Deze aanhangwagen is, zoals hierboven aangegeven, voorzien van een deur aan de  achterzijde en soms van een zijdeur. Deze wagens bieden bescherming tegen weersinvloeden en diefstal, waardoor ze ideaal zijn voor het veilig vervoeren van goederen die extra beveiliging vereisen, zoals apparatuur, gereedschap, of waardevolle ladingen.

 

De voor- en nadelen van een gesloten bakwagen

Het gebruik van een gesloten bakwagen biedt verschillende voordelen, zoals bescherming tegen weersomstandigheden, diefstalpreventie en privacy voor de lading. Echter, nadelen kunnen zijn dat gesloten bakwagens duurder zijn in aanschaf en onderhoud, en dat ze minder geschikt zijn voor het vervoeren van grote en onhandelbare ladingen.

 

Waar moet u op letten bij het kopen van een gesloten bakwagen?

Bij het kopen van een gesloten bakwagen is het belangrijk om te letten op factoren zoals de grootte en capaciteit van de laadruimte, het type sluitsysteem, de kwaliteit van de constructie en de prijs-kwaliteitverhouding. Zorg ervoor dat de bakwagen voldoet aan uw specifieke transportbehoeften en budget.

 

Gesloten Bakwagen met Laadklep

Een gesloten bakwagen met laadklep biedt extra gemak bij het laden en lossen van zware of omvangrijke ladingen. De laadklep maakt het eenvoudig om goederen in en uit de laadruimte te tillen, waardoor het transportproces efficiënter en veiliger wordt.

 

Assortiment gesloten bakwagens bij Imanse aanhangwagens

Bij Imanse Aanhangwagens vindt u een uitgebreid assortiment gesloten bakwagens van toonaangevende merken zoals Henra, DeBon, Anssems en Humbaur. Deze bakwagens zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, laadvermogens en opties, zodat u altijd een geschikte oplossing kunt vinden voor uw transportbehoeften. Met hoogwaardige constructie en betrouwbare prestaties zijn de gesloten bakwagens van Imanse de ideale keuze voor veilig en efficiënt goederenvervoer.