• BOVAG Gecertificeerd
  • Verkoop, verhuur & onderhoud
  • Vakkundig en persoonlijk advies
  • Uw winkelwagen is leeg
menu
Prijs
Geremd
Gewicht
Lengte
Breedte
Hoogte

Schaftwagens

Bij Imanse Aanhangwagens & Caravans kunt u terecht voor verschillende soorten schaftwagens. Bij werkzaamheden die een langere tijd in beslag nemen, mag het uw personeel aan niks ontbreken. Een schaftwagen biedt dan een uitkomst en kan gebruikt worden voor werkbesprekingen en dergelijke. 

Wij hebben verschillende type schafrwagens in ons assortiment. Neem gerust contact met ons op of kom langs in onze showroom en dan bespreken we de mogelijkheden!

 

Schaftwagens

 

Ontdek de functionaliteit van schaftwagens

Schaftwagens zijn onmisbaar op bouwplaatsen en andere locaties waar arbeiders langdurig werkzaam zijn. Ze 
bieden een comfortabele en functionele ruimte waar arbeiders kunnen pauzeren, eten en ontspannen tijdens hun werkzaamheden. Schaftwagens zijn doorgaans uitgerust met zitplaatsen, tafels, opslagruimte en soms zelfs basisfaciliteiten zoals een keukenblok en/of toilet.

 

Schaftwagen kopen

Overweegt u om een schaftwagen aan te schaffen voor jouw bouwproject of bedrijf? Het kopen van een schaftwagen kan een goede investering zijn op de lange termijn. Bij de aanschaf is het belangrijk om te kijken naar de grootte, indeling en functionaliteiten die passen bij uw behoeften en budget. Een kwalitatief hoogwaardige schaftwagen biedt comfort en gemak voor jouw arbeiders gedurende het hele project.

 

Huur een schaftwagen voor flexibiliteit

Voor tijdelijke projecten of als u geen behoefte heeft aan een permanente schaftwagen, is het huren van een schaftwagen een praktische oplossing. Door een schaftwagen te huren, kunt u profiteren van de functionaliteit en gemak zonder de kosten en verantwoordelijkheden van eigendom. Dit is vooral handig voor kortlopende projecten of als je behoefte hebt aan extra capaciteit op de bouwplaats.

 

Schaftwagen met toilet

Voor extra comfort en gemak op de bouwplaats is een schaftwagen met toilet een uitstekende keuze. Deze speciale schaftwagens zijn voorzien van sanitaire voorzieningen, waardoor arbeiders niet langer naar externe faciliteiten hoeven te gaan. Dit verhoogt niet alleen de productiviteit, maar zorgt ook voor een betere werkomgeving. Een schaftwagen met toilet is een waardevolle toevoeging voor langdurige projecten op afgelegen locaties.