• BOVAG Gecertificeerd
  • Verkoop, verhuur & onderhoud
  • Vakkundig en persoonlijk advies
  • Uw winkelwagen is leeg
menu

Over ons

Wij, Hans en Petra Imanse, hebben een jarenlange ervaring in deze branche en zijn u graag van dienst. In ons technocenter kunt u onder andere terecht voor de aankoop, verhuur en onderhoud van open en gesloten aanhangwagens. Het onderhoud, schadeherstel en speciale aanpassingen van uw aanhangwagen worden op vakkundige wijze door onze keurmeesters uitgevoerd. Ook voor het onderhoud, reparaties en schadeherstel aan uw caravan bent u bij ons aan het goede adres.

Imanse pand in Aalsmeer vanuit de luchtDe caravantechnici verzorgt voor u op professionele wijze alle voorkomende werkzaamheden aan uw caravan. Maar ook is hij een expert in herstellen van schade aan caravans of het nu gaat om een gehele plaat vervangen of een plaatselijke reparatie. Ook Hans sleutelt nog zéér regelmatig mee in het Technocenter ook hij beschikt over de keurmeester certificaat aanhangwagens en caravans van de BOVAG. Verder beschikken wij over een groot en uitgebreid magazijn. Hans en de monteurs beschikken over grootte kennis van onderdelen en banden zodat u met al uw vragen bij hun terecht kan.

 


Onze verkoop van aanhangwagens, paardentrailers en koetsen is aanwezig van maandag  t/m vrijdag van 8 uur – 17 uur en zaterdags van 10 uur – 15 uur. Heeft u specifieke wensen over het uiterlijk en de functionaliteit van uw aanhangwagen, aarzel dan niet om deze met ons te bespreken. Dankzij onze specialistische kennis hoeven we maar zelden ‘nee’ te verkopen.