• BOVAG Gecertificeerd
  • Verkoop, verhuur & onderhoud
  • Vakkundig en persoonlijk advies
menu

Nieuws

De maand februari staat bij Imanse Aanhangwagens & Caravans in het teken van de paardentrailer! Breng deze maand uw paardentrailer voor een servicebeurt (incl. BOVAG keuringsrapport) en maak gebruik van deze fantastische aanbieding.
Ook in 2020 hebben wij weer voor de caravan bezitters de “Vroege Vogel Actie”. De Vroege Vogel Actie is een BOVAG onderhoudsbeurt inclusief keuringsrapport, remmentest- en wegingsverslag.
Van 1 januari t/m 30 april kunt u uw camperonderhoud extra voordelig laten uitvoeren bij Imanse aanhangwagens en caravans. Tot 1 mei 2020 geldt een vanafprijs van 114,95!
Imanse aanhangwagens uit Aalsmeer wint een klanttevredenheid award. Op de website huren.nl heeft het bedrijf, dat gespecialiseerd is in de verkoop en verhuur van aanhangwagens, uitstekende beoordelingen gekregen.
Sinds iets meer dan een jaar levert Imanse paardensportartikelen van Manmat als importeur rechtstreeks aan de Nederlandse consument.
Sinds vandaag indroduceert Imanse een spaarsysteem van Piggy.nl. Piggy is een spaarsysteem waarmee u terecht kunt bij meer dan 1400 winkels in Nederland.
Ze zijn er al sinds 2013 maar de nieuwe rijbewijsregels zijn toch nog niet bij iedereen bekend die op pad wil met zijn camper of caravan. We zetten ze daarom nog even voor u op een rij.
We weten niet of u het fenomeen “Warme Douche” van Avro-Tros Radar kent, wij tot voor kort eerlijk gezegd niet maar sinds we Tamara Jongeneel uit de brand hebben geholpen nu dus wel.
In de maand december verkopen wij onze showroom leeg dus als u nog op zoek bent naar een kipper, paardentrailer of andere aanhangwagen dan kunt u nu uw slag slaan!
De Careliner paardentrailer lijn van Bucker geeft een nieuwe impuls aan ons assortiment van paardentrailers. Bucker is een nieuwe paardentrailer fabrikant gespecialiseerd in het produceren van hoogwaardige polyester paardentrailers.
Het werd in juni 2014 geïntroduceerd maar is sinds winter 2014 pas echt populair aan het worden .. de tolbadge. Hiermee kunt u snel en efficiënt elektronisch uw tol betalen bij de tolpoorten op de Franse snelwegen.