• BOVAG Gecertificeerd
  • Verkoop, verhuur & onderhoud
  • Vakkundig en persoonlijk advies
  • Uw winkelwagen is leeg
menu

Nieuws

Wegens het 25 jaar bestaan van ons bedrijf hebben wij elke maand een leuke actie van verschillende artikelen.
In deze nieuwsbrief kijken we terug op 2023 maar vooral vooruit naar 2024. Naar nieuwe producten, weetjes, kortingen en natuurlijk de vroege vogel actie! 
In ons jubileumjaar, we bestaan inmiddels 25 jaar!, hebben we iedere maand een dienst of produkt in de aanbieding.
Ben jij een echte doorzetter die zich door niets laat tegenhouden? Lever jij altijd de hoogste kwaliteit en verwacht je dit ook van je materiaal? Dan is de Go-Getter van Anssems echt iets voor jou!
Er komt een man aan de balie van onze showroom. Hij vertelt schoorvoetend dat zijn vouwwagen tijdens het rijden een hard piepend geluid maakt. Hij had er nooit eerder last van gehad maar na een servicebeurt (overigens niet bij ons!) is het gepiep begonnen ...
U kunt een ontheffing verkrijgen om met uw auto en caravan of combinatie op de Duitse Autobahn i.p.v. de toegestane 80km per uur, 100 km te mogen rijden.
In deze nieuwsbrief kijken we terug op 2021 maar vooral vooruit naar 2022. Naar nieuwe producten, weetjes, kortingen en natuurlijk de vroege vogel actie! 
Wij zijn trots op ons nieuwe samenwerkingsverband met Aart Kok Adventure Vouwwagens & Tenttrailers uit Heemstede. Alle ins en outs over onze samenwerking leest u hier.
Bekijk het BOVAG filmpje met tips voor het rijden met je caravan.
Aan welke eisen moet je voldoen om aan de RWD keuringseisen te voldoen? Wij zetten het voor je op een rij!
De maand februari staat bij Imanse Aanhangwagens & Caravans in het teken van de paardentrailer! Breng deze maand uw paardentrailer voor een servicebeurt (incl. BOVAG keuringsrapport) en maak gebruik van deze fantastische aanbieding.