• Persoonlijk advies
  • Scherpe prijzen
  • Eigen servicedienst
  • Compleet assortiment
  • Tevreden klanten
> Trots op een nominatie voor een Warme Douche (Radar)
Terug naar nieuwsoverzicht

Trots op een nominatie voor een Warme Douche (Radar)

Trots op een nominatie voor een Warme Douche (Radar) We weten niet of u het fenomeen “Warme Douche” van Avro-Tros Radar kent, wij tot voor kort eerlijk gezegd niet maar sinds we Tamara Jongeneel uit de brand hebben geholpen nu dus wel.
 
Radar is het tv-programma van Avro-Tros dat elke maandag om 20.30 live te zien is op NPO1. Het programma kijkt met een kritische blik naar consumentenzaken. Krijgt de klant waar voor zijn geld, wordt deze niet opgelicht en ontvangt men de service die je als klant vandaag de dag mag verwachten?

Enige weken geleden heeft Tamara Jongeneel met haar nieuwe paardentrailer een ongeluk gehad. Er was zodanig veel schade dat deze “total loss” werd verklaard. Een droom spatte uiteen voor Tamara. Haar vriendin Miriam plaatste een oproep op Facebook of er iemand wilde helpen.
 
Vanuit menselijke interesse hebben we contact opgenomen en de trailer gerepareerd zodat Tamara haar lang gekoesterde wens, het rijden van wedstrijden met haar twee pony’s, weer kon uitoefenen. Enorm verheugd en trots zijn we dan ook dat zij ons heeft opgegeven voor een Warme Douche nominatie bij het tv-programma Radar.
 
Het verhaal van Tamara kunt u lezen op Radar en op Facebook
 
Hans en Petra Imanse
Imanse aanhangwagens & caravans
 
Bij Imanse kunt u veilig en gemakkelijk betalen via iDeal