• BOVAG Gecertificeerd
  • Verkoop, verhuur & onderhoud
  • Vakkundig en persoonlijk advies
  • Uw winkelwagen is leeg
menu
Merken
Prijs
Geremd
Gewicht
Lengte
Breedte
Hoogte

Bagagewagens

Bij Imanse Aanhangwagens & Caravans kunt u terecht voor een bagagewagen die bij u past! Een bagagewagen is een kleine gesloten aanhangwagen en is ideaal als u op vakantie gaat en er veel bagage mee moet. De bagagewagen wordt ook wel een gereedschapswagen genoemd en kenmerkt zich door naar boven scharnierende deksel. Deze deksel beschermt uw goederen tegen vocht en vuil. 

Wij hebben verschillende type bagagewagens in ons assortiment. Neem gerust contact met ons op of kom langs in onze showroom en dan bespreken we de mogelijkheden!

 

Bagagewagens
17 artikelen

Waarom een bagagewagen ideaal is voor uw vakantie

Bagagewagens zijn handige aanhangers die worden gebruikt voor het vervoeren van bagage, kampeeruitrusting en andere benodigdheden tijdens vakanties en reizen. Deze compacte trailers zijn ontworpen om extra laadruimte te bieden aan voertuigen, zoals auto's en campers, en zijn ideaal voor gezinnen en avonturiers die veel bagage willen meenemen zonder de binnenruimte van hun voertuig te beperken. Bagagewagens zijn verkrijgbaar in verschillende maten en configuraties om te voldoen aan verschillende behoeften en voorkeuren van reizigers.

 

Bagagewagen kopen

Wie regelmatig op vakantie gaat of veel bagage moet vervoeren, kan overwegen om een bagagewagen aan te schaffen. Bij het kopen van een bagagewagen zijn er verschillende factoren om rekening mee te houden, zoals de grootte van de laadruimte, het laadvermogen en de kwaliteit van de constructie. Merken zoals Anssems bieden een scala aan hoogwaardige bagagewagens die duurzaamheid, betrouwbaarheid en functionaliteit combineren voor een optimale reiservaring.

 

Bagagewagen huren

Voor wie slechts af en toe een bagagewagen nodig heeft, kan het huren ervan een praktische oplossing zijn. Het huren van een bagagewagen biedt flexibiliteit en gemak, omdat u alleen betaalt voor de periode dat u de aanhanger daadwerkelijk gebruikt. Bij Imanse  vindt u bagagewagens in verschillende grootten en afmetingen zodat u kunt kiezen wat het beste past bij uw reisbehoeften. Of het nu gaat om een korte vakantie of een lange reis, een gehuurde bagagewagen biedt extra ruimte en gemak voor het vervoeren van uw bagage.

 

Bagagewagen met deksel

Voor extra bescherming van uw bagage en spullen tijdens het reizen is een bagagewagen met deksel een uitstekende keuze. Een deksel biedt niet alleen bescherming tegen regen, stof en andere weersomstandigheden, maar ook tegen diefstal en ongewenste inkijk. Bagagewagens met deksel zijn ideaal voor het vervoeren van waardevolle spullen en gevoelige apparatuur, waardoor u met een gerust hart op vakantie kunt gaan, wetende dat uw bagage veilig en goed beschermd is.

 

Bagagewagen geremd

Een geremde bagagewagen (een bagagewagen met remmen) is een keuze wanneer u op zoek bent naar extra veiligheid en controle tijdens het rijden. Dit is een optie wanneer u op pad gaat met een bagagewagen en zwaardere ladingen moet trekken. Dit verhoogt de veiligheid voor bestuurder en passagiers, voorkomt schade aan de bagage en zorgt voor een soepelere rijervaring.

 

Imanse aanhangwagens, uw alles-in-één adres voor bagagewagens

Of u nu besluit om een bagagewagen te kopen of te huren, het is belangrijk om te kiezen voor een betrouwbare en hoogwaardige optie die past bij uw reisbehoeften. Met merken zoals Anssems kunt u vertrouwen op bagagewagens van topkwaliteit die ontworpen zijn voor duurzaamheid, functionaliteit en gebruiksgemak, waardoor u kunt genieten van zorgeloze en comfortabele vakanties.