• BOVAG Gecertificeerd
  • Verkoop, verhuur & onderhoud
  • Vakkundig en persoonlijk advies
  • Uw winkelwagen is leeg
menu
Prijs
Geremd
Gewicht
Lengte
Breedte
Hoogte

Verkoopwagens

Bij Imanse Aanhangers & Caravans kunt u terecht voor verschillende soorten verkoopwagens. Een verkoopwagen is een type aanhangwagen waarmee u producten of diensten in een openbare ruimte kunt verkopen. Een mobiele winkel is handig wanneer u vaak op andere plekken aan het werk bent.

Wij hebben verschillende type verkoopwagens in ons assortiment. Neem gerust contact met ons op of kom langs in onze showroom en dan bespreken we de mogelijkheden!

Vanwege de stijgende grondstoffen prijzen en de vele aanpassingen is het niet mogelijk om de prijzen actueel te houden op onze site. 

Verkoopwagens
21 artikelen

Wat is een verkoopwagen?

Kort gezegd is een verkoopwagen is een veelzijdige en mobiele unit die wordt gebruikt voor de verkoop van verschillende producten of diensten op diverse locaties. Deze wagens zijn ontworpen om gemakkelijk te kunnen worden verplaatst en bieden een flexibele oplossing voor ondernemers die direct contact willen hebben met klanten op markten, evenementen, festivals en andere drukke locaties. 

 

Verkoopwagen kopen

Bij het kopen van een verkoopwagen zijn er verschillende factoren om te overwegen, waaronder de grootte, indeling, functionaliteit en merk. Merken zoals Dutch en Humbaur bieden een breed scala aan hoogwaardige verkoopwagens die aan verschillende behoeften en budgetten voldoen. Of u nu op zoek bent naar een kleine verkoopwagen voor snacks en drankjes of een grotere unit voor het presenteren van mode of ambachtelijke producten, er is altijd een geschikte optie beschikbaar.

 

Flexibele verkoopwagens voor diverse toepassingen

Een verkoopwagen kunt u inrichten naar uw eigen wensen en zijn ieder flexibel en geschikt voor diverse toepassingen. Of u nu een foodtruck, kledingwinkel op wielen, of een mobiele koffiebar wilt, er zijn talloze mogelijkheden om uw onderneming naar buiten te brengen en uw producten of diensten aan een breder publiek te presenteren. Met aanpasbare indelingen en uitrustingsopties kunt u uw verkoopwagen naar wens inrichten voor een optimale presentatie en functionaliteit.

 

Kwaliteit en betrouwbaarheid van Dutch en Humbaur

Dutch en Humbaur staan bekend om hun kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid als het gaat om verkoopwagens. Met hoogwaardige materialen en vakmanschap bieden deze merken verkoopwagens die lang meegaan en bestand zijn tegen intensief gebruik. Of u nu een startende ondernemer bent of een gevestigd bedrijf met meerdere verkooplocaties, een verkoopwagen van Dutch of Humbaur biedt een solide investering voor uw bedrijf.