• BOVAG Gecertificeerd
  • Verkoop, verhuur & onderhoud
  • Vakkundig en persoonlijk advies
menu

Vroege Vogel Actie voor Caravan Onderhoud

Vroege Vogel Actie voor Caravan Onderhoud
Wat hebben we met z’n allen een lastig jaar achter de rug met de COVID-19 regels. Van eerst niet op vakantie mogen en iedereen thuis werken tot beetje bij beetje toch wel mogen. En even later weer landen die toch weer op code oranje worden gezet. Dit waren ook zeker voor ons geen hele fijne tijden. Mensen met afspraken die moesten heel begrijpelijk afzeggen en later wilde iedereen in 3 weken tijd toch weer servicebeurten laten uitvoeren om toch nog weg te kunnen met de caravan. Dus het plannen heeft wat voeten in aarde gehad maar het is ons met wat kunst en vliegwerk toch gelukt.
Waar we wel tegen aan lopen is dat er toch veel mensen geen onderhoud hebben laten plegen en aangeven dat zij dat in 2021 willen laten doen en we zien al aanvragen binnen komen voor onderhoud in het nieuwe jaar. We zitten altijd al vol in april en mei vanwege de 1e golf vakantiegangers en daarna de gezinnen die de zomermaanden gaan. Om toch iedereen van dienst te kunnen zijn zullen we moeten proberen de aanvragen te spreiden om teleurstellingen te voorkomen. Daarom hebben wij een andere korting actie die anders is opgezet dan voorgaande jaren. Natuurlijk met een 2021 BOVAG sticker.      
December 2020 € 175 
Januari  en Februari € 180
Maart en April € 190
Mei t/m September € 220
De prijzen zijn incl. BOVAG keuringsrapport, remmentest- en wegingsverslag. Dit is exclusief meerwerk en onderdelen die wij vervangen.
De enige manier om zeker te zijn van een goede remvertraging en een goede afstelling tussen links en rechts is d.m.v. een remmentest. Bij ons ontvangt u deze dus automatisch en gratis bij uw keuring. Bij veel collega BOVAG bedrijven betaald u extra voor de remmentest of krijgt u geen verslag dit hoort echter standaard bij de BOVAG onderhoudsbeurt van uw caravan. Dus gaat u prijzen vergelijken houdt hier dan rekening mee.
Wij willen u er wel op wijzen dat het stilstaan van uw caravan niet bevorderlijk is voor uw banden. Als de banden lang op het zelfde stuk blijven staan ontstaan daar droogte scheuren maar ook de band kan vervormen. Delen die normaliter gesmeerd worden door het gebruik van de caravan worden nu niet gesmeerd en er ontstaat roest waardoor er ook schade kan ontstaan. Voor het behoud van uw caravan plan uw onderhoud in ook al weet u nog niet of u in 2021 uw caravan gaat gebruiken.
Natuurlijk kunnen wij indien u dit wenst uw caravan ophalen bij de stalling u moet wel even zelf overleggen met de stalling om de caravan op de gewenste datum buiten te laten zetten.
U kunt gebruik maken van deze actie mits de service vóór deze datum is uitgevoerd.
Dus maak tijdig uw afspraak, de echt vroege vogel pakt zijn voordeel!

Het onderhoud van uw caravan of vouwwagen vinden wij net als u een belangrijk punt van aandacht. Elke 2 jaar een complete onderhoudsbeurt en aansluitend de BOVAG keuring gratis laten uitvoeren geeft u een goed en veilig gevoel als u op vakantie gaat. Onze BOVAG onderhoudsbeurt voor uw caravan is een uitvoerige controle op de belangrijkste onderdelen van uw caravan.

Bekijk de checklijst

Misschien ook interessant om te lezen

De maand februari staat bij Imanse Aanhangwagens & Caravans in het teken van de paardentrailer! Breng deze maand uw paardentrailer voor een servicebeurt (incl. BOVAG keuringsrapport) en maak gebruik van deze fantastische aanbieding.
Ook in 2020 hebben wij weer voor de caravan bezitters de “Vroege Vogel Actie”. De Vroege Vogel Actie is een BOVAG onderhoudsbeurt inclusief keuringsrapport, remmentest- en wegingsverslag.