• BOVAG Gecertificeerd
  • Verkoop, verhuur & onderhoud
  • Vakkundig en persoonlijk advies
  • Uw winkelwagen is leeg
menu

Onderhoud en reparatie caravansRegelmatig onderhoud aan of controle van uw caravan is van groot belang. Niet alleen voor uw veiligheid en dat van uw medeweggebruikers, maar ook voor de levensduur van uw caravan. Met name de vitale onderdelen, zoals remmen, assen, verlichting en chassis verdienen extra aandacht. Ook de binnenzijde wordt grondig gecontroleerd. Zo worden o.a. de kachel, de koelkast en de ringverwarming nagekeken en schoongemaakt.

Wij onderhouden en repareren alle merken en typen caravans. Wij zijn een onafhankelijk reparatiestation en werken alleen met originele onderdelen. Ons Technocenter beschikt over de meest geavanceerde gereedschappen en analyseapparatuur, zoals een computergestuurde remmentestbank en weegbrug.

Tweejaarlijkse onderhoudsbeurt

De tweejaarlijkse onderhoudsbeurt die wij voor u kunnen uitvoeren, vindt plaats aan de hand van een uitgebreide checklist. Bij deze grondige inspectie van alle onderdelen worden de bestaande wettelijke eisen als norm gehanteerd. Als na controle blijkt dat uw caravan in goede staat verkeert of als eventuele gebreken zijn verholpen, ontvangt u van ons een BOVAG onderhoudsrapport en de daarbij behorende keuringssticker.

Klik hier voor een gedetailleerde omschrijving van de inhoud van een Bovag keuring.

Klik hier voor de BOVAG-onderhoudsbeurt checklist

Maken van een onderhoudsafspraak

Door seizoensdrukte en de populariteit van onze service en de technische kennis en service proberen wij om onze vaste klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn en hanteren hiervoor de volgende regels:

  • Onderhoud en vochtinspecties van caravans en campers die door de eigenaar bij ons al langer in onderhoud zijn plannen wij conform uw wens en beschikbaarheid in. maak u afspraak bij voorkeur voor de periode november t/m februari. Hier gelden ook onze extra voordelige voorjaarstarieven voor onderhoud. Zie hiervoor ook onze Vroege Vogel nieuwsbrief.
  • Onderhoud en vochtinspecties aan caravans en campers die NIET eerder bij ons in onderhoud zijn geweest kunnen wij op dit moment in plannen de tijd tussen het maken van de afspraak en de uitvoering kan 1 a 2 weken later liggen. Wij adviseren u om onderhoud te laten inplannen in de maanden november t/m februari.
  • Voor spoed reparaties hebben wij beperkte ruimte, voor vaste klanten zullen wij tijd tussen door plannen indien de planning dit toelaat. Voor nieuwe klanten moeten wij een separate afspraak inplannen welke verder in de tijd ligt.

Wij vragen u om uw begrip.