• BOVAG Gecertificeerd
  • Verkoop, verhuur & onderhoud
  • Vakkundig en persoonlijk advies
  • Uw winkelwagen is leeg
menu

Camper keuring


 

Bij Imanse kunt u terecht voor zowel onderhoud en reparatie als voor keuringen van uw camper. Als gecertificeerd BOVAG bedrijf voeren wij BOVAG keuringen uit voor uw camper zodat u zonder zorgen op weg kan naar uw bestemming. Tijdens de BOVAG onderhoudsbeurt checken onze onderhoudsmonteurs uw camper op meer dan 60 punten zodat uw camper voldoet aan de wettelijke eisen. We controleren uw remmen en smeren en stellen af waar nodig, checken de banden en doen ook een vochtmeting.  Deze camper check kan worden uitgebreid tegen meerprijs met een uitgebreide vochtmeting  en airco check. 
Voor camper eisen RDW en Belastingdienst zie onderaan deze pagina.
 

BOVAG camper check voor NKC camperverzekering

Wist u dat een BOVAG onderhoudsbeurt een voorwaarde is om een NKC camperverzekering af te sluiten? Na afloop ontvangt u van ons een compleet rapport wat wij eveneens ook direct aan het NKC kunnen sturen zodat uw camper of kampeerauto sneller in dekking kan worden genomen.

Gelieve vooraf een afspraak te maken om deze check te laten uitvoeren. Het is helaas niet mogelijk om te wachten. Wij zijn afhankelijk met het werk dat in onze werkplaats aanwezig is. De kosten zijn € 135 incl btw. De prijs is exclusief te vervangen materialen, klein materiaal en millieukosten. Mochten er board accu's aanwezig zijn worden deze tegen meerpijs getest en geladen. 

Wij adviseren u iedere 2 jaar uw interieur en gasinstallatie te laten keuren. Wij kunnen u hier standaard een oproep voor sturen zodat uw camper altijd up- to date is. Eventueel kan in samenwerking met de Renault- of Mercedes dealer hier op het bedrijventerrein gelijk tijdig een APK worden afgesproken. Wij stemmen de afspraken op elkaar af zodat u geen onnodige tijd verliest. De facturen ontvangt u per bedrijf separaat. Zo bent u er tenminste van verzekerd dat u niet alleen veilig de weg op gaat maar dat het aan de binnenzijde ook 100% in orde is.

N.b.
Wij willen u erop wijzen dat een camper in de staat moet zijn zoals deze bij de RDW met bijbehorende eisen is gekeurd en toegelaten als camper.
Dit betekent o.a. dat in de camper een tafel en zitplaatsen aanwezig moet zijn, een bed kan worden gemaakt en het gasstel vastzit aan het interieur en er opbergruimten zijn. De gasfles is een afgesloten ruimte moet zitten met een ontluchting. Verder dient het electra geaard te zijn.

Eisen Belastingdienst camper

Eisen RDW camper