• BOVAG Gecertificeerd
  • Verkoop, verhuur & onderhoud
  • Vakkundig en persoonlijk advies
  • Uw winkelwagen is leeg
menu

Herstel vouwwagenschade

Imanse.nl

U moet kunnen vertrouwen op uw vouwwagen. Heeft u schade aan  vouwwagen? Laat deze dan door ons repareren. Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in reparatie van aanhangwagens maar zeker ook in schadeherstel van vouwwagens. Imanse Aanhangwagens & Caravans  heeft alle werkzaamheden in eigen beheer.  Imanse Aanhangwagens & Caravans voert o.a. de volgende schades uit complete plaat of gedeelde plaat vervanging, spuitwerk of spot repair.
 

Onderdelen voor bepaalde merken

Voor een aantal merken is het wat lastiger om aan de juiste onderdelen te komen, omdat deze merken niet meer gefabriceerd worden. Wij vragen dan ook om uw begrip wanneer e.e.a. wat langer kan duren, omdat de onderdelen bij meerdere leveranciers vandaan dienen te komen. Het blijkt ook steeds vaker dat Nederlandse importeurs geen voorraad meer hebben, waardoor de levertijd toeneemt. Zodra de vouwwagen gereed is, nodigen wij u uit om deze te bezichtigen en op te halen.
 

BOVAG

Imanse Aanhangwagens & Caravans is aangesloten bij de BOVAG. Al onze monteurs hebben derhalve de juiste certificaten en volgen regelmatig workshops en bijscholing.