• BOVAG Gecertificeerd
  • Verkoop, verhuur & onderhoud
  • Vakkundig en persoonlijk advies
  • Uw winkelwagen is leeg
menu

Herstel caravanschade

Imanse.nl

U moet kunnen vertrouwen op uw kampeermiddel. Heeft u schade aan uw caravan of vouwwagen? Laat deze dan door ons repareren. Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in reparatie van caravans en campers, maar ook zeker in schadeherstel. Imanse Aanhangwagens & Caravans  heeft alle werkzaamheden in eigen beheer. Denk hierbij aan het vervangen van een dak of zijplaat of het repareren van een kras. Ook ramen, accessoires en interieurschade doen we in eigen beheer. Bij Imanse Aanhangwagens & Caravans repareren wij alle soorten schades of het nu complete dakplaten, gedeelte van zij wand of complete zij wand is. Maar ook remtechnisch of spot repair werkzaamheden worden hier uitgevoerd.

Onderdelen voor bepaalde merken

Voor een aantal merken is het wat lastiger om aan de juiste onderdelen te komen, omdat deze merken niet meer gefabriceerd worden. Wij vragen dan ook om uw begrip wanneer e.e.a. wat langer kan duren, omdat de onderdelen bij meerdere leveranciers vandaan dienen te komen. Het blijkt ook steeds vaker dat Nederlandse importeurs geen voorraad meer hebben, waardoor de levertijd toeneemt. Zodra de caravan gereed is, nodigen wij u uit om deze te bezichtigen en op te halen.

BOVAG

Imanse Aanhangwagens & Caravans is aangesloten bij de BOVAG. Alle monteurs hebben dus de juiste certificaten en volgen regelmatig workshops en bijscholing.