• Persoonlijk advies
  • Scherpe prijzen
  • Eigen servicedienst
  • Compleet assortiment
  • Tevreden klanten

Herstel caravanschadeU moet kunnen vertrouwen op uw kampeermiddel. Heeft u schade aan uw caravan of vouwwagen? Laat deze dan door ons repareren. Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in reparatie van caravans en campers, maar ook zeker in schadeherstel. Imanse Aanhangwagens & Caravans  heeft alle werkzaamheden in eigen beheer. Denk hierbij aan het vervangen van een dak of zijplaat of het repareren van een kras. Ook ramen, accessoires en interieurschade doen we in eigen beheer. Bij Imanse Aanhangwagens & Caravans werken wij volgens de spot repair methode.

Onderdelen voor bepaalde merken

Voor een aantal merken is het wat lastiger om aan de juiste onderdelen te komen, omdat deze merken niet meer gefabriceerd worden. Wij vragen dan ook om uw begrip wanneer e.e.a. wat langer kan duren, omdat de onderdelen bij meerdere leveranciers vandaan dienen te komen. Het blijkt ook steeds vaker dat Nederlandse importeurs geen voorraad meer hebben, waardoor de levertijd toeneemt. Zodra de caravan gereed is, nodigen wij u uit om deze te bezichtigen en op te halen.

BOVAG

Imanse Aanhangwagens & Caravans is aangesloten bij de BOVAG. Alle monteurs hebben dus de juiste certificaten en volgen regelmatig workshops en bijscholing.
Bij Imanse kunt u veilig en gemakkelijk betalen via iDeal