• BOVAG Gecertificeerd
  • Verkoop, verhuur & onderhoud
  • Vakkundig en persoonlijk advies
  • Uw winkelwagen is leeg
menu

 

Een Kalf trailer is een op en top Nederlands kwaliteitsproduct. Kalf Trailing is gespecialiseerd in de ontwikkeling, constructie en assemblage van boottrailers. Alle trailers worden in Lelystad gemaakt, gedistribueerd en via dealers in heel Nederland en daarbuiten verkocht. Kalf Trailers heeft twee lijnen ontwikkeld, de Luxe lijn en de Basic Lijn. Ze worden standaard uitgevoerd met een motorboot pakket en tegen een meerprijs kunt u voor een ander pakket kiezen, zoals: sloepen-, kielboot-, waterscooter- of rubberboot(zachte bodem)pakket.

In de luxe lijn zijn er 5 series boottrailers ontwikkeld, die als basis dienen en uit te breiden zijn met pakketten, oplopend van licht ongeremd naar zwaar geremd:
D - serie 600 kg
L - serie tot 750 kg
R - serie tot 1300 kg
M - serie tot 2500 kg
S - serie tot 3500 kg

Naast bovenstaande 5 series zijn er de vertrouwde stallingstrailers, bootbokken, trolly’s en combi-trailers in het assortiment. Een Kalf trailer is samengesteld uit de beste onderdelen. De trailer wordt niet onnodig zwaar gemaakt en loopt superlicht. Waar mogelijk zijn verlichtings- en remkabels weggewerkt, scherpe randen worden afgerond en de onderdelen zoals de kim- en kielrollen zijn gemakkelijk te verstellen. Het verwerkte staal is hoogwaardig verzinkt. 


Voor gedetailleerde informatie zie de Kalf boottrailers folder