• BOVAG Gecertificeerd
  • Verkoop, verhuur & onderhoud
  • Vakkundig en persoonlijk advies
  • Uw winkelwagen is leeg
menu

 

Een zeer mooi afgewerkte en degelijk trailer met als optie een revolutionair panorama venster. In 15 kleuren te krijgen en zelf kleursamenstelling te bepalen van body en dak.

Met een Careliner rijdt u 100% houtvrij. De vol-polyester trailer bevat geen hout componenten meer. Voor de productie van de zijwanden en de achterklep wordt een speciaal versterkingsschuim gebruikt welke ontwikkeld is in de windenergie-industrie. Dit materiaal wordt ook gebruikt op rotorbladen van windmolens en is daarom bestand tegen extreme belastingen en is waterafstotend. Vanzelfsprekend gebruiken we een aluminium composiet voor de fabricage van de bodem. Dankzij deze innovatieve manier van hoogwaardig produceren behoren foto’s van rottende vloeren en zijwanden definitief tot het verleden.

Het optionele klep-deur systeem zorgt ervoor dat de achterklep 180 graden draaiend geopend kan worden, dit maakt de Careliner meer flexibel in het gebruik. Dus bijvoorbeeld voor het laden en lossen van een ronde baal kan de achterklep eenvoudig als draaideur weggedraaid worden. Tegelijkertijd kan de draaideur met een eenvoudige handeling weer gebruikt worden als achterklep voor het eenvoudig laden en lossen van paarden dankzij de lage instaphoek.

Stel zelf uw Careliner samen met de configurator