• BOVAG Gecertificeerd
  • Verkoop, verhuur & onderhoud
  • Vakkundig en persoonlijk advies
menu

Theford Cassette Clean

Theford Cassette Clean

Let op. Neem eerst contact op met Imanse over de levertijd van dit artikel. Niet alle producten zijn namelijk voorradig. 
Bel: 0297 - 26 64 84 of mail naar:  technocenter@imanse.nl

9,05 excl. btw
10,95 incl. btw
De Cassette Tank Cleaner is een krachtige vloeistof voor periodieke reiniging en onderhoud van uw afvaltank. Hij verwijdert probleemloos hardnekkige kalkaanslag die zich op de tank kan vormen. Door de reiniger regelmatig te gebruiken verlengt u de levensduur van de afvaltank en maakt u deze weer schoon en fris.

Effectieve reiniger van de afvaltank

Thetford ontwikkelt toiletvloeistoffen van hoogwaardige kwaliteit in hun eigen laboratorium. De Thetford Cassette Tank Cleaner is speciaal ontwikkeld om de hardnekkige kalkaanslag die zich kan vormen op de bewegende delen en de wanden van de afvaltank, probleemloos te verwijderen. U hoeft niet meer te schrobben en de reiniger laat een aangename, frisse geur achter. Uw afvaltank blijft er als nieuw uitzien en als u hem regelmatig gebruikt, verlengt u de levensduur van uw tank.

Belangrijkste voordelen

Verwijdert kalkaanslag
Verlengt de levensduur van de afvaltank
Laat een aangename, frisse geur achter
Inhoud: 0,75 liter

Eenvoudig in gebruik

De Thetford Cassette Tank Cleaner is ontzettend eenvoudig in gebruik. Gebruik hem twee tot drie keer per jaar voor een optimaal resultaat. U kunt de dop gebruiken om een dosis van 300 ml af te gieten. Doe dit in een lege afvaltank met minstens vijf liter lauwwarm water. Schud de afvaltank vervolgens voorzichtig heen en weer, zodat alle kanten van binnen nat worden. Laat hem vervolgens achttien uur staan en schud hem in die tijd regelmatig heen en weer. Leeg de tank ten slotte en spoel hem goed door met schoon water. Als u de afvaltank vult met de Cassette Tank Cleaner voordat u terug naar huis gaat, is hij bij aankomst schoon en kan hij direct opgeborgen worden.

Kortom, de Thetford Cassette Tank Cleaner is een ideaal product om uw afvaltank regelmatig mee schoon te maken. Let erop dat u bij uw Thetford toilet alleen gebruikmaakt van Thetford Aqua Soft toiletpapier. Zo voorkomt u verstoppingen.

Hulp nodig?

Wij helpen u graag persoonlijk verder.
Neem contact op of bel 0297 - 26 64 84

Specificaties

Artikelnummer 561
Collectie Toilet en reiniging
Soort toilet vloeistof