• BOVAG Gecertificeerd
  • Verkoop, verhuur & onderhoud
  • Vakkundig en persoonlijk advies
menu

Dynad/Linnepe Slideport scooter/fietsen drager

Dynad/Linnepe Slideport scooter/fietsen drager

Let op. Neem eerst contact op met Imanse over de levertijd van dit artikel. Niet alle producten zijn namelijk voorradig. 
Bel: 0297 - 26 64 84 of mail naar:  technocenter@imanse.nl

Prijs op aanvraag
Twee zeer populaire en visueel identieke ladingdragers zijn de Trigger en de SlidePort. Ze zijn ideaal voor de op een bestelwagen gebaseerde kampeerwagen.
Als het niet uitmaakt dat eerst de tweewielers gelost moet worden om bij de opslagruimte te komen, dan is de Trigger precies goed. Hoewel die iets minder comfortabel is, maar de drager is eenvoudiger en goedkoper.
De verdere ontwikkeling van de Trigger is de schuifladingsdrager SlidePort.
Snel toegang tot de opslagruimte? De SlidePort drager kan, beladen met maximaal 170 kg, eenvoudig opzij worden geduwd. Hierdoor wordt de rechter achterklep snel vrij gemaakt voor gemakkelijke toegang.  
Veilig vervoeren op het platform; scooters kunnen eenvoudig worden vervoerd op het mooi gevormde platform van de Trigger en SlidePort. Het tweewielig voertuig staat veilig dankzij de bevestiging met de stuurspanriemen en extra riemen,geheel zonder een bevestigingsbeugel.
De lastdragers zijn zo ontworpen dat bij geloste drager, beide achterdeuren volledig kunnen worden geopend.
Gewoon geladen; natuurlijk behoort een laadrail erbij. Terwijl bij de Trigger de rail aan de bovenkant van de balk wordt bevestigd, hebben onze ontwerpers voor de Slideport een functionele oplossing ontwikkeld. Wanneer het niet in gebruik is, verdwijnt het in een lade onder de drager en is dus bij het openen van de achterklep uit de weg.
Gewoon afnemen; zoals alle Linnepe-ladingsdragers, zijn de Trigger en SlidePort demonteerbaar. De platformliggers kunnen zonder gereedschap en binnen enkele ogenblikken worden verwijderd dankzij de speciale snelbevestiging op het voertuig. De dragers zijn beschikbaar voor alle gangbare bestelwagens.

Opties:
Model Plus; fietsendrager voor 2 fietsen extra
Model Basic; fietsendrager voor 2 fietsen i.p.v. 1 scooter

! Raadpleeg de fabrikant van uw voertuig of er beperkingen op de lading van de drager of chassis zijn. Deze beperkingen verminderen de belasting van de drager.
 

Hulp nodig?

Wij helpen u graag persoonlijk verder.
Neem contact op of bel 0297 - 26 64 84

Specificaties

Artikelnummer 1244
Collectie Scooter-fietsendrager camper
Soort scooterdrager
Ledig gewicht 49 kg
Laad gewicht 170 kg
Lengte diepte 650 mm

Gerelateerde producten

Laatst bekeken