• BOVAG Gecertificeerd
  • Verkoop, verhuur & onderhoud
  • Vakkundig en persoonlijk advies
  • Uw winkelwagen is leeg
menu
Prijs
Geremd
Gewicht
Lengte
Breedte
Hoogte

Multitransporters

Bij Imanse Aanhangwagens & Caravans kunt u terecht voor verschillende soorten multi transporters. Een multitransporter is de perfecte combinatie van een plateauwagen en een autotransporter. Door de oprijplaten, aluminium borden en lier is deze aanhangwagen geschikt voor elke klus. De multitransporter is dan ook een multi-functionele en veelzijdig inzetbare aanhangwagen.

Wij hebben verschillende type multitransporters in ons assortiment. Neem gerust contact met ons op of kom langs in onze showroom en dan bespreken we de mogelijkheden!  

 

Multitransporters

Wat is een multitransporter?

Een multitransporter is een multifuctionele aanhanger waarmee verschillende transporten kunnen worden gedaan. Het is in feite een combinatie van een plateauwagen en een autotransporter. Deze transporters hebben vaak verstelbare oprijplaten en kunnen worden aangepast aan de specifieke transportbehoeften van de gebruiker. Ze bieden een handige en efficiënte oplossing voor het vervoeren van alle denkbare voertuigen en machines.


Voor- en nadelen van multitransporters

Multitransporters bieden verschillende voordelen, waaronder stabiliteit, veiligheid, multifunctionaliteit en gebruiksgemak. Door hun verstelbare oprijplaten kunnen ze gemakkelijk worden aangepast aan verschillende soorten ladingen, waardoor ze geschikt zijn voor diverse transportbehoeften. Echter, nadelen kunnen zijn dat multitransporters vaak hogere kosten met zich meebrengen dan standaard aanhangwagens, en dat ze mogelijk meer onderhoud vergen vanwege hun complexe ontwerp.

 

Anssems multitransporters

Bij Imanse aanhangwagens vindt u de multitransporters van het merk Anssems. Multitransporters die voldoen aan de hoogste normen op het gebied van stabiliteit, veiligheid en gebruiksgemak. Deze transporters zijn ontworpen met het oog op multifunctionaliteit en kunnen worden aangepast aan verschillende transportbehoeften. Met handige functies zoals verstelbare oprijplaten, stevige constructie en gebruiksvriendelijke bediening bieden Anssems multitransporters een betrouwbare en efficiënte oplossing voor het vervoeren van diverse ladingen. Anssems multitransporters bieden de veelzijdigheid en betrouwbaarheid die u nodig hebt.