• BOVAG Gecertificeerd
  • Verkoop, verhuur & onderhoud
  • Vakkundig en persoonlijk advies
  • Uw winkelwagen is leeg
menu
Prijs
Geremd
Gewicht
Lengte
Breedte
Hoogte

Koel- en Vrieswagens

Bij Imanse Aanhangwagens & Caravans kunt u terecht voor verschillende soorten koel/vrieswagens. Een koelwagen is een speciaal type gesloten aanhangwagen. Deze aanhangwagens zijn aan de binnenzijde bekleed met isolerend materiaal en zijn uitgerust met koelceldeuren. Koelwagens zijn zeer geschikt voor het vers houden van bederfelijke producten. De koelwagen koelt tot zo'n 7 graden boven nul. Koelwagens zijn voorzien van een koelunit aan de buitenzijde zodat u inwendig geen kostbare ruimte verliest.

Wij hebben verschillende type koelwagens in ons assortiment. Neem gerust contact met ons op of kom langs in onze showroom en dan bespreken we de mogelijkheden!

Koel en Vrieswagens

Wat is een koelwagen?

Een koelwagen is een speciaal ontworpen aanhanger of trailer die wordt gebruikt voor het vervoeren van gekoelde of bevroren goederen. Een koelwagen wordt ook wel koelaanhanger of koeltrailer genoemd. Deze wagens zijn uitgerust met geavanceerde koelsystemen om een constante en veilige temperatuur te handhaven, waardoor ze ideaal zijn voor het transport van bederfelijke producten zoals voedsel, dranken, medicijnen en bloemen.

 

Koelwagen kopen

Wie regelmatig gekoelde producten moet vervoeren, kan overwegen om een koelwagen aan te schaffen. Bij het kopen van een koelwagen zijn er verschillende factoren om rekening mee te houden, zoals de grootte, koelcapaciteit, merk en budget. Merken zoals Variant en Humbaur bieden een breed scala aan hoogwaardige koelwagens die voldoen aan diverse specificaties en behoeften van de klant.

 

Koelwagen huren

Heoeft u niet continu de behoefte om te beschikken over een  koelwagen of koelaanhanger dan is het huren van een koelaanhanger een praktische oplossing.  Het huren van een koelwagen biedt flexibiliteit en gemak, omdat u alleen betaalt voor de periode dat u de wagen nodig heeft. Bij Imanse bieden we verschillende modellen koelwagens van merken zoals Variant en Humbaur, waardoor u kunt kiezen wat het beste past bij uw transportbehoeften en budget.

 

Koelwagens assortiment bij Imanse aanhangwagens

Bij Imanse bieden we u een uitgebreid assortiment aan koelwagens, variërend in grootte, capaciteit en functies. De merken Humbaur en Variant voeren hierbij de boventoon. Of u nu een kleine koelaanhanger nodig heeft voor lokale leveringen of een grote koelwagen voor grootschalige distributie, er is altijd een geschikte optie beschikbaar. Met hoogwaardige materialen en geavanceerde koelsystemen bieden deze merken betrouwbare en efficiënte koeloplossingen voor diverse sectoren zoals catering, horeca, logistiek en evenementenorganisatie.
 

Heeft u specifieke vragen over onze koelwagens of is er iets niet duidelijk neem dan even contact op met onze verkoop afdeling. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 0297-266484, via mail kunt u ons bereiken op technocenter@imanse.nl.