• BOVAG Gecertificeerd
  • Verkoop, verhuur & onderhoud
  • Vakkundig en persoonlijk advies
  • Uw winkelwagen is leeg
menu
Prijs
Geremd
Gewicht
Lengte
Breedte
Hoogte

Bij Imanse kunt u een fietsaanhanger voor achter de auto kopen. Een fietsaanhanger wordt ook wel een fietsaanhangwagen genoemd omdat het een aanhangwagen voor fietsen is die door de auto wordt voortgetrokken. Voor stabiel transport van meerdere fietsen zijn onze aanhangers bijzonder goed geschikt. U kunt een fietsaanhangwagen ook huren als u deze incidenteel nodig heeft.

Fietsaanhanger auto
2 artikelen

Wat is een fietsaanhanger voor een auto?

Een fietsaanhanger voor een auto is een speciaal ontworpen aanhanger die aan de achterkant van een auto kan worden bevestigd om fietsen te vervoeren. Deze aanhangers zijn ideaal voor mensen die regelmatig met de auto op pad gaan en hun fietsen willen meenemen voor avontuurlijke fietstochten of uitstapjes naar verschillende locaties.

 

Wat zijn de voordelen van een fietsaanhanger voor een auto?

Een fietsaanhanger voor een auto biedt verschillende voordelen. Ten eerste biedt het de mogelijkheid om meerdere fietsen tegelijk te vervoeren, waardoor het ideaal is voor gezinnen of groepen fietsers. Daarnaast is een fietsaanhanger voor een auto vaak voorzien van handige functies zoals opklapbare of verwijderbare oprijplaten, wat het laden en lossen van fietsen eenvoudig maakt. Bovendien biedt het gebruik van een fietsaanhanger voor een auto meer flexibiliteit, omdat het mogelijk is om de aanhanger te gebruiken voor het vervoer van verschillende soorten fietsen. Last, but not least, kan een fietsaanhanger ook worden gebruikt voor het vervoeren van bagage of kampeerspullen wanneer er geen fietsen worden vervoerd.