• Persoonlijk advies
  • Scherpe prijzen
  • Eigen servicedienst
  • Compleet assortiment
  • Tevreden klantenVroege vogel caravan en camper actie 2020 Voucher kopen. Ook voor paardentrailers

Onderhoud van paardentrailers en caravans blijft tijdens de corona crisis belangrijk!

Imanse in de Corono Crisis
Imanse is één van de bedrijven waar eigenaar en personeelsleden doorwerken  tijdens deze crisis, natuurlijk nemen ook zij de maatregelen omtrent het Coronavirus in acht, zo mogen er maar maximaal twee mensen tegelijk de showroom betreden en wordt er anderhalve meter afstand van elkaar gehouden. Het afkoppelen van uw trailer gebeurt door onze medewerkers als u binnen bent om uw te melden. Maar ook bij het ophalen als u binnen bent om te betalen dan koppelen de medewerkers uw trailer weer aan uw auto.“Het vergt een totaal andere aanpak dan die we gewend zijn maar we proberen zo goed mogelijk onze klanten van dienst te zijn, waar we ieders veiligheid voor ogen houden” aldus Petra Imanse.

Het belang van caravan onderhoud
Omdat iedereen afgeleid is door alle restricties rond het Corona virus bestaat het gevaar dat men vergeet dat paardentrailers wel gewoon uit veiligheidsoogpunt hun jaarlijkse onderhoudsbeurt moeten krijgen en daarom biedt Imanse nu een aantrekkelijke actie korting via hun site, tevens bieden zij een “vroege vogel actie” voor het jaarlijkse onderhoud van uw caravan. Zorg dat uw materieel weer spik en span is zodra u wel weer op wedstrijd of op pad gaat.

Beide acties lopen normaliter tot en met 30 april 2020!

Koop nu een voucher tegen de Vroege Vogel Aktieprijs!
Wij hebben zojuist besloten dat u VOUCHERS kunt kopen voor de servicebeurt paardentrailer tegen de AKTIEPRIJS van nu en voor de vroege vogel actie caravan/camper het zelfde. Deze vouchers kunnen worden ingeleverd t/m 31-12-2020. Zo profiteert u toch van het extra voordeel wat u op dit moment zou moeten missen.

Voornaam *
Achternaam *
Telefoonnummer *
Email adres *
Merk *
Kenteken
Ik wil graag een voucher voor de
 
Typ bovenstaande code over.

Totaal bedrag € 0,00
Bij Imanse kunt u veilig en gemakkelijk betalen via iDeal