• Persoonlijk advies
  • Scherpe prijzen
  • Eigen servicedienst
  • Compleet assortiment
  • Tevreden klanten
Maak uw keuze

Fietsendrager

Meer vrijheid door een fietsendrager op uw camper
De Camper  is geparkeerd op een mooie parkeerplaats of camping - nu is het tijd om de omgeving te verkennen. Steeds meer camper eigenaren gaan daarna met scooters en e-bikes op de weg. Om de stad en het platteland te verkennen zonder veel inspanning en parkeerproblemen.  Daarom bouwt Imanse voor u een zeer degelijke fietsendrager aan uw chassis vast er zijn meerdere modellen mogelijk.

Scooter- en fietsendrager Smart Port .
Smart Port – De perfecte combinatie van vorm en functie. Iedereen die denkt dat de universele fietsendrager afbreuk doet aan de  stijl op moderne auto, worden door deze mooie Smart Port fietsendrager in het ongelijk gesteld.. Zo is de Smart Port drager een onderdeel dat harmonieus integreert in het totaalbeeld van het voertuig. Dit maakt de Smart Port uniek onder de fietsendragers op de markt.
Accessoires en upgrades voor de Smart Port: De hoofdband voor de Smart Port vereenvoudigt montage van motorfietsen en scooters. De hoofdband zorgt voor snelle en veilige onderhoud van alle gemotoriseerde tweewielers. De hoofdband is eenvoudig en snel aan de steun bevestigde buis en groef systeem in het platform - universeel voor alle motorfietsen en scooters. Bike Holder Basic De fiets Basic for Smart Port is een compleet systeem voor de bevestiging van maximaal twee fietsen in plaats van een scooter of motor op het platform. Fietsenrek Plus Dit fietsenrek maakt het vervoer van maximaal twee fietsen naast een motorfiets of scooter. Het vervoer van fietsen is alleen mogelijk in aanvulling op een scooter / motor of met optionele hoofdband.
Bij Imanse kunt u veilig en gemakkelijk betalen via iDeal